• Akson 1912

  Predstavljamo vam Bienalni magazin o dogajanju v Rotaract Distriktu 1912. Med vsemi predstavljenimi dogodki sta tudi naša projekta, 7. Dobrodelna kulinarična večerja in projekt Lepe misli. Vabljeni k branju.

   

  Povezava: [ Akson 1912 ]

 • VABILO - 9. Dobrodelni kulinarični večer Rotaract kluba Maribor z licitacijo

  (Maribor, 21. 11. 2016) Člani humanitarnega društva Rotaract klub Maribor že deveto leto zapored, organizirajo dobrodelni kulinarični večer z licitacijo. Letos bo glavni artikel licitacije polni penzion z nočitvijo za dve osebi v Biotermah Mala Nedelja, ki ga podarja turistična agencija Sonček. Da pa bodo na svoj račun prišli ljubitelji oljčnega olja, bo na licitaciji ponujeno oljčno olje z dodanim 24-karatnim zlatom, ki ga je posebej za licitacijo doniralo podjetje PURAVIDA (http://pura-vida.si/oil/si).

   

  Zbrana finančna sredstva bodo namenili Sončku - Mariborskemu društvu za cerebralno paralizo, katerega cilji so pomagati otrokom, mladostnikom in odraslim s cerebralno paralizo in sorodnimi invalidnostmi pri njihovem vključevanju v socialno okolje. Z zbranimi sredstvi bodo društvu omogočili nakup didaktičnih pripomočkov za otroke v procesu rehabilitacije ter vozilo za prevoz najtežje oviranih otrok in odraslih na vozičkih.

  Mladi rotarijci zbirajo sredstva s pomočjo donatorjev in obiskovalcev Dobrodelne kulinarične večerje z licitacijo, ki se bo odvila 26. novembra, ob 20. uri, v restavraciji Rožmarin v Mariboru.

  Vabljeni na večerjo z dobrotami izpod rok kuharskih mojstrov restavracije Rožmarin in ob glasbeni spremljavi na klavirju. Cena vstopnice znaša 25 EUR in zajema pijačo dobrodošlice, donacijo ter večerjo. Vstopnice je mogoče kupiti vsak delovni dan v Restavraciji Rožmarin. Več o samem dogodku in njegovi najavi lahko najdete na povezavi: https://www.facebook.com/events/1773244536250185/ in na spletni strani https://www.rotarct-maribor.si.

   

   Fundacija MIMA objavila razpis za financiranje mladih obetavnih športnikov v Sloveniji

Fundacijo Mima, ustanovo za mlade upe (v nadaljevanju: Fundacija Mima) sta ustanovila Mima Jaušovec, nekdanja uspešna teniška igralka in člani Humanitarnega društva Rotaract klub Maribor, z namenom štipendiranja in financiranja mladih športnikov, ki so potrebni finančne pomoči, starostne kategorije do 18 let, z namenom usmerjanja mladih k vrhunskemu ali kakovostnem športu. Na voljo je 4.000,00 evrov sredstev, ki se bodo podeljevali v enkratnem znesku 250,00 evrov na potrjeno vlogo.

[ Preberite več o tem ]

Člani Rotaract kluba Maribor s peko palačink zbrali rekordnih 1.700,00 EUR prostovoljnih prispevkov in spekli več kot 1.500 palačink

Prvo soboto v juniju so člani Humanitarnega društva Rotaract klub Maribor, na trgu Svobode v Mariboru, že četrto leto zapored s peko palačink zbirali prostovoljne prispevke. Obiskovalci so imeli možnost izbirati med 20 različnimi nadevi. Rekordnih 1.700,00 EUR zbranih sredstev s pomočjo prostovoljnih prispevkov bo tudi letos namenjenih Fundaciji Leona Štuklja in Fundaciji Mima.

[ Preberite več o tem ]

10. Dobrodelni kulinarični večer

25.11.2017 se bomo ob 20.00 uri v restavraciji Rožmarin družili ob vrhunski hrani in pijači

[ Preberite več o tem ]

VABILO - 9. Dobrodelni kulinarični večer z licitacijo

9. Dobrodelni kulinarični večer Rotaract kluba Maribor z licitacijo nočitev za dve osebi v biotermah Mala Nedelja in PURAVIDA oljčnim oljem z dodanim 24-karatnim zlatom

[ Preberite več o tem ]

Člani Rotaract kluba Maribor s peko palačink zbrali 2.000,00 EUR prostovoljnih prispevkov in spekli rekordnih 1.000 palačink

Minulo soboto so člani Humanitarnega društva Rotaract klub Maribor, na trgu Svobode v Mariboru, že drugo leto zapored s peko palačink zbirali prostovoljne prispevke. Obiskovalci so imeli možnost izbirati med 20 različnimi nadevi in dvema vrstama palačink, navadnimi in veganskimi. 2.000,00 EUR zbranih sredstev s pomočjo prostovoljnih prispevkov in sponzorskih sredstev bo letos namenjenih Fundaciji Leona Štuklja in Fundaciji Mima.

[ Preberite več o tem ]

Člani Rotaract kluba Maribor zbrali 4.000 € za za ureditev senzorne sobe Centra za sluh in govor Maribor

 8. Dobrodelna tradcionalna kulinarična večerja z licitacijo v organizaciji Rotaract cluba Maribor

[ Preberite več o tem ]