VABILO - 9. Dobrodelni kulinarični večer z licitacijo

(Maribor, 21. 11. 2016) Člani humanitarnega društva Rotaract klub Maribor že deveto leto zapored, organizirajo dobrodelni kulinarični večer z licitacijo. Letos bo glavni artikel licitacije polni penzion z nočitvijo za dve osebi v Biotermah Mala Nedelja, ki ga podarja turistična agencija Sonček. Da pa bodo na svoj račun prišli ljubitelji oljčnega olja, bo na licitaciji ponujeno oljčno olje z dodanim 24-karatnim zlatom, ki ga je posebej za licitacijo doniralo podjetje PURAVIDA (http://pura-vida.si/oil/si).

 

Zbrana finančna sredstva bodo namenili Sončku - Mariborskemu društvu za cerebralno paralizo, katerega cilji so pomagati otrokom, mladostnikom in odraslim s cerebralno paralizo in sorodnimi invalidnostmi pri njihovem vključevanju v socialno okolje. Z zbranimi sredstvi bodo društvu omogočili nakup didaktičnih pripomočkov za otroke v procesu rehabilitacije ter vozilo za prevoz najtežje oviranih otrok in odraslih na vozičkih.

Mladi rotarijci zbirajo sredstva s pomočjo donatorjev in obiskovalcev Dobrodelne kulinarične večerje z licitacijo, ki se bo odvila 26. novembra, ob 20. uri, v restavraciji Rožmarin v Mariboru.  

Vabljeni na večerjo z dobrotami izpod rok kuharskih mojstrov restavracije Rožmarin in ob glasbeni spremljavi na klavirju. Cena vstopnice znaša 25 EUR in zajema pijačo dobrodošlice, donacijo ter večerjo. Vstopnice je mogoče kupiti vsak delovni dan v Restavraciji Rožmarin. Več o samem dogodku in njegovi najavi lahko najdete na povezavi: https://www.facebook.com/events/1773244536250185/ in na spletni strani https://www.rotarct-maribor.si.