10. Dobrodelni kulinarični večer

Spoštovani,

člani Rotaract kluba Maribor bomo tudi v letošnjem letu poskrbeli, da boste v naši družbi preživeli prijeten večer, ki bo dobrodelno in kulinarično obarvan. Naš dogodek letos obeležuje okroglo obletnico izvedbe, zato vas s prav posebnim veseljem vabimo, da se nam pridružite na 10. Dobrodelnem

kulinaričnem večeru, ki bo v soboto 25. novembra 2017, ob 20. uri, v vinoteki restavracije Rožmarin.

Na dogodku bo za pogostitev poskrbljeno z izbranimi kulinaričnimi dobrotami izpod rok kuharskih mojstrov restavracije Rožmarin. Dobrodelna sredstva bomo zbirali na dražbi, artikli katere zaenkrat ostajajo skrivnost, srečo pa boste lahko preizkusili s sodelovanjem v srečelovu, z bogatimi nagradami.

Zbrana sredstva bomo letos namenili Stanovanjski skupini Pragersko (del zveze Sonček). Skupina je namenjena odraslim osebam s cerebralno paralizo in drugimi oblikami invalidnosti, ki zaradi svoje telesne in/ali duševne prizadetosti potrebujejo strokovno pomoč, vodenje in varstvo ter osebno pomoč in nego. Takšna oblika bivanja nadomešča funkcijo doma ali lastne družine. Z zbranimi sredstvi bi članom Stanovanjske skupine Pragersko omogočili ure fizioterapije, ki za njih ne pomenijo le izboljšanja kvalitete življenja, temveč so življenjskega pomena.

Cena vstopnice za eno osebo znaša 25 EUR in zajema donacijo, večerjo ter pijačo dobrodošlice. Vstopnico je mogoče kupiti v Rožmarinu, Gosposka ulica 8 v Mariboru, vsak dan med 8. in 24. uro ter pri Mihi Štrucu in Špeli Strašek.